Nyhetssajt

Varje dag tar drygt 1,3 miljoner människor från olika målgrupper del av innehållet i våra digitala kanaler. Genom löpande analys av rätt väg att gå för specifika företag, optimerar vi innehållet och följer upp resultatet. Datadrivet och träffsäkert.

Displayannonsering

Displayannonsering är den marknadsföring som används när du som annonsör vill nå ut med ditt budskap på våra digitala plattformar. Fasta budskap, animerade annonser, filmklipp eller annat. Här finns det många olika alternativ som passar olika slags mål.

Native & advertorial

Nativeannonsering är annonser med redaktionellt skrivet innehåll. Dessa annonser smälter in i övrigt innehåll och du bestämmer vad som ska lyftas. Under tiden som annonsen körs får du 100% insikt och får följa upp resultatet.

Youtube

Det är ingen tvekan om att den rörliga bilden är det som skapar mest engagemang. I samband med redaktionellt producerade tv-inslag om lokala nyheter har ert företag möjligheten att synas med en kort film. Till skillnad från traditionell tablå-TV får du i dessa annonser tittarens fulla uppmärksamhet under den tid filmen visas.

Social media strategier för 2021

Nativeannonsering är annonser med redaktionellt skrivet innehåll. 

Öka din konvertering

Nativeannonsering är annonser med redaktionellt skrivet innehåll.