Nativeannonsering

 

Annonsmärkta artiklar med en redaktionell och trovärdig ton räknas i dag som ett av de mest framgångsrika sätten att annonsera. Våra kommersiella redaktörer hjälper er att lyfta er verksamhet och expertis med läsarnas intresse i fokus. Kan ses som ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka ert varumärke.

Small

Artiklar: 2 st

Period: 1-2 veckor

Antal visningar: ca. 450 000

Garanterade läsningar: 1350 st

PRIS: 35 000 kr

Medium

Artiklar: 3 st

Period: 2-4 veckor

Antal visningar: ca. 1 400 000

Garanterade läsningar: 4 200 st

PRIS: 75 000 kr

Large

Artiklar: 6 st

Period: 4-6 veckor

Antal visningar: ca. 5 000 000

Garanterade läsningar: 15 000 st

PRIS: 150 000 kr

Optimering av ditt budskap

Väljer du att använda dig av native på någon av våra digitala plattformar så kan du vara säker på att vi inte lämnar något åt slumpen. Under kampanjens gång bevakar vi artikelns framfart i realtid med våra statistikverktyg.

Utifrån siffrorna tar vi sedan redaktionella beslut i form av rubrik- och bildändringar i puffarna och artiklarna för att driva upp antalet läsare. För att få så lång lästid som möjligt när läsaren väl är inne på artikeln gör vi även korrigeringar i innehållet längs med vägen.

Resultat och rapportering

För oss är det viktigt att vara transparent med resultatet och att göra dig trygg i att du gjort en bra investering. Efter avslutad kampanj får du en utförlig rapport på din digitala annonsering som vi sedan går igenom tillsammans.

I rapporten presenteras antalet läsare, lästid, målgrupp, med mera. För print finns möjligheten att sätta upp Ram-mätningar på annonserna för att ta del av hur texterna har mottagits.

Skräddarsydd kampanj/årsplan

Är du intresserad av en skräddarsydd kampanj eller årsplan? Vi hjälper er med att ta fram en långsiktig digital strategi som ger er bästa möjliga resultat. Tillsammans tittar vi på vilka kanaler ni bör annonsera i och hittar ett givande kampanjupplägg. 

Är ni även intresserade av Google shopping, SEM, SEO? Vi hjälper er självklart med hela er marknadsföringsplan! 

Annonsering i nyhetsmedia ger dig en *ROI på hela 1,9!

Annonsering i nyhetsmedia ger dig en *ROI på hela 1,9!

Studier visar att annonsering i nyhetsmedia, och en bred mediemix är det som ger absolut bäst resultat när det kommer till marknadsföringsinsatser.    *Return on investment, dvs avkastning på investering. Här kan du läsa hela studien!

Så når du bäst resultat med digitalannonsering

Så når du bäst resultat med digitalannonsering

Annonsera via sociala medier, på Google eller den lokala nyhetssajten? Frågorna är många när det kommer till digital annonsering. Därför har vi skrivit ihop dessa tips på hur du ska tänka för att nå bäst resultat via digitala annonser!Att annonsera digitalt Det finns...

Så kan Göteborgs-Posten hjälpa dig skapa en lyckad annonskampanj

Så kan Göteborgs-Posten hjälpa dig skapa en lyckad annonskampanj

En framgångsrik annonskampanj bygger på kunskap om marknaden, djupa analyser och insikter i målgruppens beteende. Så här går det till när Göteborgs-Postens digitala strateger sätter upp en annonskampanj med tydliga mål och konkret resultat.En heltäckande annonskampanj...