Hemsideproduktion 

Behöver du en ny hemsida? Vi bygger en modern, mobilvänlig och professionell hemsida som hjälper dig att nå dina verksamhetsmål. Välj enkelt mellan våra tre mallade paket eller låt oss designa fritt med unik formgivning. De flesta av våra hemsidor byggs i WordPress som är det mest använda CMS-verktyget (publiceringsverktyg) idag.

Anpassad för alla enheter

Vi bygger hemsidor med stort fokus på design och användarvänlighet. Mer än hälften av allt användande på Internet kommer idag från mobilen. Vi bygger din hemsida med responsiv webbdesign och anpassar den så att den fungerar lika bra i mobilen som på datorn.

WordPress

Vi arbetar till mesta del i WordPress, ett av världens mest använda publiceringsverktyg. Ca 30% av Internet är idag WordPress. Det är kraftfullt, snabbt och enkelt att arbeta i. Det är enkelt för dig som kund att logga in och uppdatera din hemsida.

Sökmotoroptimering

Vi bygger hemsidor med grundläggande sökoptimering för bättre synlighet på Google. Vill du ha mer än så? Stampen Media är sedan 2012 en stolt Premium Partner till Google och certifierade i Adwords.

Säkerhet

Det är viktigt att skydda sin hemsida mot virus och intrång. Förutom att se till att WordPress är uppdaterat och att ni har starka lösenord så hjälper vi er på traven och installerar säkerhetstillägget Wordfence.

Hjälp med publicering

Vi bygger er nya hemsida på en temporär sida tills ni har godkänt slutversionen och är redo att gå live. Vi installerar då WordPress på det webbhotell ni valt och konfigurerar en databas.

Enkel redigering

Vi skickar en liten manual på hur ni enkelt uppdaterar text och bild på er hemsida. All redigering hittar du i er panel på WordPress – allt på en sida.

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr hemsidan efter dina önskemål där du får vara med i processen från början till slut. Våra hemsidor har fokus på form, design och funktionalitet. Låt oss bygga en professionell unik och modern hemsida åt dig. 

Bra att veta

Texter och bilder levereras av kund. Vi hjälper gärna till med det. Kontakta oss för prisuppgift.

Webbhotell behöver finnas innan publicering. Vi kan rekommendera webhotellslösning och leda dig i processen.

Annonsering i nyhetsmedia ger dig en *ROI på hela 1,9!

Annonsering i nyhetsmedia ger dig en *ROI på hela 1,9!

Studier visar att annonsering i nyhetsmedia, och en bred mediemix är det som ger absolut bäst resultat när det kommer till marknadsföringsinsatser.    *Return on investment, dvs avkastning på investering. Här kan du läsa hela studien!

Så når du bäst resultat med digitalannonsering

Så når du bäst resultat med digitalannonsering

Annonsera via sociala medier, på Google eller den lokala nyhetssajten? Frågorna är många när det kommer till digital annonsering. Därför har vi skrivit ihop dessa tips på hur du ska tänka för att nå bäst resultat via digitala annonser!Att annonsera digitalt Det finns...

Så kan Göteborgs-Posten hjälpa dig skapa en lyckad annonskampanj

Så kan Göteborgs-Posten hjälpa dig skapa en lyckad annonskampanj

En framgångsrik annonskampanj bygger på kunskap om marknaden, djupa analyser och insikter i målgruppens beteende. Så här går det till när Göteborgs-Postens digitala strateger sätter upp en annonskampanj med tydliga mål och konkret resultat.En heltäckande annonskampanj...